Auranmaalainen yritys,

Joko teillä on tämän syksyn TYKY-toiminta käynnissä? Henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara, koska viime kädessä sen työpanoksella varmistetaan toiminnan jatkuvuus. Pidetään siis työntekijöistä ja yrittäjistä huolta!
Ensi viikolla vietetään Euroopan Liikuntaviikkoa ja osana sitä Suomessa järjestetään jo kuudetta kertaa Liikuntapäivät-tapahtuma.Tapahtuma on tänä vuonna viikon mittainen eli Liikuntapäivät-viikko. SunSali tuo tapahtuman tuo tänä vuonna myös Auraan sekä Riihikoskelle.

SunSali Aurassa avoimet ovet ma 24.9 – to 27.9 joka päivä klo 12 – 20
SunSali Riihikoskella ma 24.9, ti 25.9 sekä to 27.9 klo 16.30 – 19.30

Avoimien ovien ajan maksuton kuntosali ja ohjatut tunnit sekä henkilökunta paikalla. Tapahtumaan ovat tervetulleet kaikki liikkumisesta kiinnostuneet tai joiden soisi siitä kiinnostuvan, saa siis vinkata eri tiimeihin/ryhmiin/suoraan omille työntekijöille!
Myös työyhteisöt yhdessä ovat tervettulleita ja voivat halutessaan kannustaa jäseniään aktivoitumaan viikon aikana ja vaikka kokeilemaan itselle uutta lajia/liikuntamuotoa.
Syksy on parasta TYKY-aikaa!
Liikuntapäivät-viikolla tarjouksessa Fustra niska/hartia TYKY-tunti 1/2 hintaan (max 5hlö) 80€ + alv (norm 160e + alv) tai ryhmäliikuntatunti omalle porukalle 50€ + alv (TRX, Spinning, Kiertoharjoittelu, kahvakuula, BodyPump,BodyBalance,VatsaPeppu tai vaikka kuntosaliohjaus).

Kiitos että jaat tietoa tapahtumasta ja toivottavasti näemme sinutkin mukana liikkumassa ensi viikolla!

Lisätietoja tapahtumista https://www.facebook.com/events/254256258548500/

Liikuntapäivät -tapahtuma on maksuton, kaikille avoin valtakunnallinen liikuntatapahtuma. Liikuntapäivät järjestetään jo kuudetta kertaa ja tänä vuonna Liikuntapäivät jatkuu koko viikon 24.-30.9.2018.
Tänä vuonna Liikuntapäivät –tapahtuman teemana on ”Liikutaan viikko yhdessä”
Liikuntapäivän tavoitteena on kannustaa kaiken ikäiset, kokoiset ja kuntoiset ihmiset liikkeelle. Tämän vuoden teeman mukaa panostetaan yhdessä liikkumiseen, kanssaihmisten iloiseen inspirointiin ja ryhmätsemppaamiseen. Liikuntapäivään osallistuakseen ei tarvitse osata mitään hienoja koreografioita, olla taipuisa tai sopivasti sutjakka, vaan ihan kaikki ovat tervetulleita kokeilemaan ryhmässä liikkumisen riemua!

Ystävällisin terveisin

Annukka Netterberg
Netterberg Oy / SunSali
p.041 5021533