Yritysten neuvontapalvelut

Opastamme oman yritystoiminnan aloittamista harkitsevia henkilöitä. Toimiville yrityksille tarjoamme henkilökohtaista ja luottamuksellista ajatustenvaihtoa ja aitoa kumppanuutta tukemaan yritykseksi kasvua ja kehittämistä.

Laajan asiantuntijaverkostomme avulla pyrimme antamaan uudenlaista näkökulmaa ja tuomaan lisäarvoa yrityksesi kehittämiseen. Neuvontamme on henkilökohtaista, maksutonta ja luottamuksellista.

Muut palvelut

Katso lisätietoja myös muista kauttamme saatavista palveluista.

Yritystulkki on yrittäjän sähköinen tietopankki, josta löytyy yrittämiseen liittyvä perustieto. Yritystulkista löydät oppaat, työkirjat ja laskentaohjelmat omatoimiseen yrityksen liiketoiminnan ja talouden suunnitteluun niin uudelle kuin toimivallekin yritykselle.

  • Suunnitelmista ja laskentaohjelmista Lite ja Pro -versiot.
  • Yritystulkki tehdään aluekohtaisesti ja sen tietoja päivitetään säännöllisesti.

Yritystulkin löydät osoitteesta yritystulkki.fi.

Yritys-Suomi on julkisten yrityspalveluorganisaatioiden yhdessä muodostama palvelu yrityksille ja yrittämisestä kiinnostuneille. Yrityssuomi.fi on käyttäjälle maksuton verkkopalvelu, joka tarjoaa tietoa ja palveluja yritystoiminnan käynnistämiseen, kasvattamiseen, kehittämiseen ja kansainvälistymiseen.

  • Yritys-Suomi kokoaa yhteen yrittäjän tarvitseman tiedon ja palvelut – innostaen yrityksiä ja koko Suomea menestykseen.
  • Hoida helposti ja joustavasti yrityksen perustamiseen ja yritystoiminnan käynnistämiseen liittyvät asiat Oma Yritys-Suomessa.
  • Verkkopalvelu sisältää myös asiointipalveluja ja lomakkeita.

Osaava työvoima on yksi yrityksen tärkeimmistä resursseista. Yhteistyökumppaneidemme kanssa toteutettu koulutus tai valmennus sekä tarvittaessa yrityksesi tarpeisiin räätälöity koulutus parantaa yrityksen kilpailukykyä ja sitouttaa henkilökuntaa.

  • Teemme yhteistyötä mm. Varsinais-Suomen Työ- ja elinkeinotoimiston, Liedon ammatti- ja aikuisopiston, Loimaan ammatti- ja aikuisopiston, Loimaan oppisopimustoimiston ja Turun ammattikorkeakoulun kanssa.
  • Lue tarkemmin yhteistyökumppaneidemme kautta tarjolla olevista palveluista täältä.

Varsinais-Suomen Työ- ja elinkeinotoimiston rekrytoinnin asiantuntijapalvelut auttavat yritystä henkilöstön hankintaan liittyvissä asioissa. Toimeksiantoon perustuvat räätälöidyt palvelut ovat Suomen käytetyimmät ja laajimmat. Työ- ja elinkeinotoimiston maksuttomat työvoiman hankintakanavat, maanlaajuinen palveluverkosto, valtakunnallinen tietojärjestelmä ja kansainväliset yhteydet takaavat monipuolisen ja osaavan palvelun. Varsinais-Suomen Työ- ja elinkeinotoimiston rekrytoinnin tukipalveluita ovat rekrytointikoulutuksen järjestäminen, palkkatuen ja muiden tukien myöntäminen, työkokeilun (työharjoittelun) järjestäminen, rekrymessujen järjestäminen sekä vuorotteluvapaaseen liittyvät ratkaisut.

Lisätietoja löytyy Työ- ja elinkeinotoimiston sivuilla osoitteessa te-palvelut.fi.

Auranmaan kuntien (Aura, Koski Tl, Marttila, Oripää, Pöytyä) alueella toimivien yritysten tai yritystoimintaa aloittamassa olevien maatilojen ja yksityisten henkilöiden on mahdollista saada yrityspalveluseteli asiantuntijapalveluiden hankkimiseksi.

Lue aiheesta lisää.