Sijoitu Auranmaalle

Erinomaisten liikenneyhteyksien varrella sijaitseva elinvoimainen ja vetovoimainen Auranmaan alue löytyy Varsinais-Suomen sydämestä. Alueen tavoitettavuus on erinomainen. Turkuun on matkaa alle puoli tuntia ja pääkaupunkiseudulta, Tampereelta, Hämeenlinnasta tai Porista ehdit Auranmaalle parhaimmillaan reilussa tunnissa. Toimivien tieliikenneyhteyksien ohella Auranmaan alueella sijaitsevat yritykset voivat hyödyntää joustavasti myös alueen muita logistisia ratkaisuja, kuten lentokenttää ja Turun seudun satamia.

5
~20 000
~1 500

Auranmaan viiden kunnan (Aura, Koski Tl, Marttila, Oripää, Pöytyä) alueella asuu lähes 20 000 asukasta. Alueen kunnat suhtautuvat yrittäjyyteen ja yrityksiin positiivisesti. Tästä syystä alueella on paljon yritystoimintaa ja lähes 1 500 toimivaa yritystä.

Auranmaan viisi kuntaa

Turvallinen ja luonnonläheinen toimintaympäristö toimivien päivittäispalveluiden äärellä

Osaava työvoima ja sujuvat liikenneyhteydet ovat yrityksen toiminnan kannalta ensiarvoisen tärkeitä asioita. Meidän kauttamme saat tietoa alueen monipuolisesta tonttitarjonnasta, valmiista toimitilaratkaisuista, myytävistä yrityksistä, rahoitusratkaisuista, alueen yritysverkostoista, sitoutuneen ja osaavan työvoiman hankkimisesta sekä liiketoiminnan kehittämisen ratkaisuista.

Hyödynnä sijoittumispalvelumme ja asiantuntijoidemme aluetuntemus

Tarjoamme palvelua seudulla toimiville ja alueesta kiinnostuneille yrityksille ja yhteisöille kaikissa sijoittumiseen liittyvissä asioissa. Sijoittumispalveluihimme kuuluvat mm. seuraavat tärkeät kokonaisuudet:

Ota yhteyttä ja kartoitetaan juuri teidän yrityksenne tarpeisiin soveltuvat ratkaisut.